Vi hjælper dig med lægning af terrasse

Mangler du en ny terrasse, hvor du kan nyde sommerens grillaftener med venner og familie? Hos tømrermester Michael Olsen har vi mange års erfaring med at lægge ny terrasse. Solidt håndværk er vores kendetegn, og vi sætter en stor ære i altid at levere kvalitetsarbejde til glæde for dig. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder, der har adresse i Ringe, Odense og Svendborg. Har du adresse et andet sted? Vi starter gerne bilen og kører ud til alle, der mangler hjælp til lægning af terrasse på Fyn.

Vælg det rigtige materiale

Er du til træ eller fliser på din terrasse? Vi har mange års erfaring med lægning af terrasse i forskellige materialer. Vi ved derfor, hvor stor betydning det har for den enkelte kunde at kunne vælge lige præcis det materiale, de ønsker. Vi rådgiver dig gennem hele processen, og når terrassen skal lægges, står vi selvfølgelig også klar fra start til slut. Vi har både erfaring med lægning af træterrasse og af terrasser med fliser.​

Hvad koster en ny terrasse?

Der er mange ting, der har betydning, når vi skal give dig en pris på, hvad lægning af terrasse koster. Det afhænger nemlig både af størrelse, materialevalg og udformning. Derfor kan vi ikke give dig en konkret pris, før vi ved mere om dit projekt. Til gengæld kan vi love dig konkurrencedygtige priser, hver gang du vælger os som din professionelle tømrer.

Har du brug for en ny terrasse? Gennem tiden har vi bygget mange terrasser for både privat- og erhvervskunder. Hver gang har vi leveret kvalitetshåndværk til en god pris, og derfor kan vi love, at vi også gør det samme for dig.

Ring til os i dag og hør om lægning af terrasse

Du er altid velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 27 11 53 89 eller skrive til os på michaeltomrer@outlook.com. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

er du interesseret?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag

Ønsker du en konkret pris, skal du blot kontakte os allerede i dag på telefon 27 11 53 89 eller e-mail michaeltomrer@outlook.com. Så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt og udformer et godt tilbud.

​Vi hører selvfølgelig også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave.​

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Michael Olsen

Nyborgvej 17, 5750 Ringe

CVR-nummer: 40055010

Læs vores cookiepolitik

Mangler du en kompetent fagmand til at udføre dine ønsker i dit kommende boligprojekt, så er det Tømrermester Michael Olsen, du skal kontakte.

Med knap 15 års erfaring i branchen er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med dine tømreropgaver.

© 2022 Tømrermester Michael Olsen. Alle rettigheder forbeholdes.