Kontakt mig på: email: michaeltomrer@outlook.com eller ring på telefon: 27 11 53 89

​Nybyggeri? Vi står klar med rådgivning og kvalitetshåndværk hele vejen

​Drømmer du om at bygge nyt hus? Det kan være det helt rigtige at gå i gang med et nybyggeri, men mange bolde skal holdes kørende i luften på samme tid. Hos Tømrermester Michael Olsen har vi mange års erfaring med nybyg, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig.

Gennem tiden har vi bygget for både privat- og erhvervskunder i Ringe, Odense og Svendborg. Har du brug for at få udført professionelt kvalitetshåndværk andre steder på Fyn? Vi kører gerne afsted for at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med at bygge nyt hus

Vores tømrerfirma er lille, men det kan man ikke sige om vores erfaring. Vi har mange års erfaring med nybyggeri, og gennem tiden har vi åbnet mange døre for vores glade kunder.

Drømmer du om et sommerhus eller måske et træhus, du kan bo i året rundt? Vi stiller vores faglige ekspertise til rådighed for dig fra start til slut. Vi rådgiver dig gennem hele processen lige fra de første idéer, til du træder over dørtærsklen til et nybygget hus.

​Hvad koster nybyggeri?

Der er mange parametre, som spiller ind, når vi skal give dig en pris på, hvad dit nybyggeri skal koste. Derfor kan vi heller ikke give dig et konkret tilbud, før vi har talt sammen. Til gengæld kan vi altid love dig en konkurrencedygtig kvadratmeterpris.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, når du overvejer nybyg. Har du et stort eller lille budget? For os er ingen opgaver hverken for store eller for små, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning.

Byg nyt hus - kontakt os i dag og få en god pris

Har du brug for en professionel tømrer, der altid udfører kvalitetshåndværk til gode priser? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dit nybyggeri. 

Ring til os på 27 11 53 89 eller send os en e-mail på michaeltomrer@outlook.com, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

FÅ ET TILBUD​

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Hos Tømrermester Michael Olsen møder du den høje kvalitet og den gode service. Vi har stor erfaring med mange former for tømreropgaver, og vi klarer både de store og de små opgaver.

Kontakt

Nyborgvej 17, 5750 Ringe