Tagrenovering og andet tagarbejde​

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft, hvor en tagrenovering kan være nødvendig, hvis der er huller eller utæthed i taget.

Hos Tømrermester Michael Olsen har vi mange års erfaring med alle former for tagarbejde, lige fra lægning af nyt tag til en simpel tagreparation, som vi udfører for kunder i blandt andet Odense, Ringe, Svendborg og på resten af Fyn. Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, så vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftes.

Alt fra tagrenovering til etablering af tagetage

Vi løser alle typer opgaver. Vi udfører blandt andet:

  • Renovering af tag
  • Udskiftning af tag
  • Opsætning af kviste
  • Etablering af ovenlysvinduer
  • Etablering af tagterrasse
  • Ombygning af uudnyttet tagetage til brugbart boligareal.
  • Andet tagarbejde.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger i høj grad af, hvor stort et tag der er tale om, hvilket materiale taget skal være i, og om der fx også skal etableres tagvinduer eller bygges en tagetage. Ønsker du en konkret pris på lige netop din tagrenovering eller andet tagarbejde, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af mulighederne i dit hus på telefon 27 11 53 89 eller e-mail michaeltomrer@outlook.com.

er du interesseret?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag

Ønsker du en konkret pris, skal du blot kontakte os allerede i dag på telefon 27 11 53 89 eller e-mail michaeltomrer@outlook.com. Så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt og udformer et godt tilbud.

​Vi hører selvfølgelig også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave.​

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Michael Olsen

Nyborgvej 17, 5750 Ringe

CVR-nummer: 40055010

Læs vores cookiepolitik

Mangler du en kompetent fagmand til at udføre dine ønsker i dit kommende boligprojekt, så er det Tømrermester Michael Olsen, du skal kontakte.

Med knap 15 års erfaring i branchen er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med dine tømreropgaver.

© 2022 Tømrermester Michael Olsen. Alle rettigheder forbeholdes.