Døre og vinduer

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres?

Udskiftning af vinduer og døre​

​Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrermester Michael Olsen tilbyder vi blandt andet udskiftning af vinduer og døre til en konkurrencedygtig pris hos kunder i Ringe, Odense, Svendborg og på resten af Fyn.

Vores arbejdsområder inden for vinduer og døre

Ved renovering bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage. Vi tilbyder blandt andet at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år. Vi samarbejder med Danmarks førende producenter og kan tilbyde levering samt udskiftning af vinduer og døre med færdige elementer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på nye vinduer og døre afhænger blandt andet af, hvilke materialer vinduerne skal være fremstillet af, hvor mange vinduer der er tale om, og om du selv har vinduerne, eller om vi også skal købe dem ind for dig. Vi står dog altid klar med et uforpligtende tilbud og en række gode råd. Du skal bare ringe på telefon 27 11 53 89 eller skrive til vores e-mail michaeltomrer@outlook.com.

Referencer: Døre og vinduer

Tømrerservice på døre og vinduer

Se mere her.