Om firmaet

Tømrermester Michael Olsen er en velrenommeret virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder.

​Mangeårig erfaring og godt håndværk​

Tømrermester Michael Olsen er en velrenommeret virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi har eget værksted og samarbejder med tegnestue og ingeniører, så vi kan lave projektforslag til selv de mest avancerede ønsker.

Vi rådgiver om formgivning af alt fra køkkener og kviste til helårshuse og sommerhuse. I hele forløbet lægger vi vægt på samarbejde og dialog med kunden. Kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber for vores virksomhed.

Tømrermester Michael Olsen tager imod alle udfordringer inden for tømrer- og snedkerfaget! Vi udfører naturligvis opgaver som del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde foreskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke. Nybygninger, tilbygninger, ombygninger, gulvarbejde, døre, vinduer, garager, carporte og forsikringsskader.

Giv os en opgave – vi løser den.