Nybyggeri

Drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, der er tegnet og bygget lige efter dine ønsker og behov?

​Nybyggeri? Vi står klar med rådgivning og kvalitetshåndværk hele vejen​

Drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, der er tegnet og bygget lige efter dine ønsker og behov? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Tømrermester Michael Olsen har vi mange års erfaring indenfor nybyggeri, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig.

​Det kan i mange tilfælde være den helt rigtige løsning at gå i gang med at bygge nyt hus, men det er et stort og omfattende projekt, hvor der skal holdes mange bolde i luften på samme tid. Derfor kan det være en god idé at have professionel hjælp undervejs, og her kan du med stor fordel tage kontakt til os.​

Gennem tiden har vi bygget nye træhuse og sommerhuse for både privatpersoner og forskellige former for erhverv i Ringe, Odense, Svendborg og omegn. Har du brug for at få udført professionelt kvalitetshåndværk andre steder på Fyn? Så kører vi naturligvis også gerne afsted for at hjælpe dig.

Byg nyt hus med os – vi har mange års erfaring

Vores tømrerfirma er et mindre firma, men det kan man ikke sige om vores erfaring. Vi har mange års erfaring indenfor nybyggeri, og gennem tiden har vi åbnet mange døre for vores glade kunder.

Drømmer du om et nybygget hus i træ, som du kan bo i året rundt eller måske et nybygget sommerhus, hvor du kan nyde mange skønne stunder sammen med din familie? Vi stiller vores faglige ekspertise til rådighed for dig fra start til slut. Vi rådgiver dig gennem hele processen lige fra de første idéer, til du træder over dørtærsklen til det nye hus.

Hvad koster nybyggeri?

Der er rigtig mange forskellige parametre, der spiller ind, når vi skal give dig en pris på, hvad dit nybyggeri kommer til at koste. Derfor kan vi heller ikke give dig et konkret tilbud, før vi har talt sammen om dine ønsker og behov. Til gengæld kan vi altid love dig en konkurrencedygtig kvadratmeterpris.​​​

Nogle af de faktorer der spiller en afgørende rolle i forhold til vores priser på nybyg er:

  • Hvor stort huset skal være
  • Hvad du har af ønsker til materialer både indvendigt og udvendigt
  • Om grunden er klar til bebyggelse
  • Om vi efterfølgende også skal bygge terrasse, skur eller carport, så du får en færdig løsning

Vi ved, at det selvfølgelig er meget væsentligt at vide, hvor meget et nybyggeri kommer til at koste, og derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, hvis du overvejer nybyggeri. Det gælder, uanset om du har et stort eller et lille budget. For os er ingen opgaver hverken for store eller for små, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, der matcher både dine ønsker og dit budget.

Kontakt os i dag og få en god pris på dit byggeprojekt

Har du brug for en professionel tømrer med stor erfaring, der altid udfører kvalitetshåndværk til gode priser, og som kan hjælpe dig med at komme trygt i mål med dit nybyggeri? Så står vi klar til at hjælpe dig med lige netop dit byggeprojekt.​

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud til en besigtigelse af din grund og en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger til den nye bebyggelse. På baggrund af dette besøg udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget dit nybyggeri vil komme til at koste dig.

Kontakt os i dag på telefon 27 11 53 89 eller e-mail michaeltomrer@outlook.com, så vender vi hurtigt tilbage.​

Referencer: Nybyggeri