Terrasse

Mangler du en ny terrasse, hvor du kan nyde sommerens grillaftener med venner og familie?

Vi hjælper dig med lægning af terrasse

Mangler du en ny terrasse, hvor du kan nyde sommerens grillaftener med venner og familie? Hos tømrermester Michael Olsen har vi mange års erfaring med at lægge ny terrasse. Solidt håndværk er vores kendetegn, og vi sætter en stor ære i altid at levere kvalitetsarbejde til glæde for dig. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder, der har adresse i Ringe, Odense og Svendborg. Har du adresse et andet sted? Vi starter gerne bilen og kører ud til alle, der mangler hjælp til lægning af terrasse på Fyn.

Vælg det rigtige materiale

Er du til træ eller fliser på din terrasse? Vi har mange års erfaring med lægning af terrasse i forskellige materialer. Vi ved derfor, hvor stor betydning det har for den enkelte kunde at kunne vælge lige præcis det materiale, de ønsker. Vi rådgiver dig gennem hele processen, og når terrassen skal lægges, står vi selvfølgelig også klar fra start til slut. Vi har både erfaring med lægning af træterrasse og af terrasser med fliser.​

Hvad koster en ny terrasse?

Der er mange ting, der har betydning, når vi skal give dig en pris på, hvad lægning af terrasse koster. Det afhænger nemlig både af størrelse, materialevalg og udformning. Derfor kan vi ikke give dig en konkret pris, før vi ved mere om dit projekt. Til gengæld kan vi love dig konkurrencedygtige priser, hver gang du vælger os som din professionelle tømrer.​

Har du brug for en ny terrasse? Gennem tiden har vi bygget mange terrasser for både privat- og erhvervskunder. Hver gang har vi leveret kvalitetshåndværk til en god pris, og derfor kan vi love, at vi også gør det samme for dig.

Ring til os i dag og hør om lægning af terrasse

Du er altid velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 27 11 53 89 eller skrive til os på michaeltomrer@outlook.com. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Referencer: Terrasse

Træterrassen i cumaru.

udskiftning fra vindue til dobbelt terrasse dør, så man kan komme ud på en lækker ny terrasse, ny opbygget høj terrasse, lavet på egetræ stolper og cumaru træ. sammenarbejde med Byhåndværkeren Odense.

Ny terrassen

Opbygning af ny træ terrassen.

Opførelse af træterrasser

Se mere her.